OBITELJSKI VIKEND U KARMELU NA BUŠKOM JEZERU (13-15. ožujka)

Udruga za podršku obitelji Kairos i ove godine organizira Obiteljski vikend od 13. do 15. ožujka u Karmelu sv. Ilije na Buškom Jezeru. Vikend je zamišljen kao edukativni, molitveni i zabavni susret. Prijaviti se mogu svi bračni parovi sa ili bez djece. Kao i obično, naši dragi volonteri će za vrijeme predavanja imati organizirane radionice i igraonice za djecu.

Gosti predavači će kroz svoja predavanja proći tri dimenzije, bitne za jednu zdravu, veselu i čvrstu obitelj. Predavači su fra Stanko Mabić (Humac), otac Zvonko Martić (karmel sv. Ilije) i fra Bože Milić (Mostar).

Program započinje večerom u petak u 19:00 sati, a završava u nedjelju iza ručka oko 13:00 sati. (Kako bi se pripremili za program, potrebno je doći u 17:30 u Emaus).

Cijena ovog trodnevnog susreta po osobi je sljedeća:
Odrasli i djeca starija od 12 godina – 110 KM po osobi.
Djeca od 7 do 12 godina – 55 KM. Djeca do 7 godina-besplatno

Prijaviti se možete do 10.3.2020. godine na link ispod:
http:/bit.ly/ObiteljskiVikendPrijava

Da bi Vaša prijava bila valjana, kako bi bili sigurni u vaše sudjelovanje, te da bi na vrijeme pripremili sve što je potrebno za ovaj trodnevni susret, potrebno je uplatiti cjelokupni iznos za vašu obitelj najkasnije 10.3.2020. u župnom uredu Franjevačke crkve u Mostaru.
Za sve druge upite, možete se javiti na e-mail: obiteljski.susreti@gmail.com.

Scroll to Top