2. godišnjica web stranice

Na današnji blagdan Sv. Franje Ksaverskog slavimo drugu godinu od pokretanja web stranice franjevci-mostar.info i YouTube kanala. I protekla godina je bila uistinu plodonosna i uspješna te vam ovom prigodom donosimo njene rezultate.

Ovo je statistika našega rada ukupno za  dvije godine:

  • Broj objavljenih vijesti 67,
  • Broj objavljenih Glasnika Petra i Pavla 42,
  • Broj objavljenih fotografija 362,
  • Glavne stranice: Naslovnica, Raspored misa, Novosti, Povijest i Kontakt,
  • YouTube kanal: Franjevački samostan i župa sv. Petra i Pavla sadrži 25 videozapisa. Od tih 25 dva su dokumentarna filma. Dodane su snimke dva koncerta: koncert Salve Regina, komornog pjevačkog ansambl Pro Arte i Requiem za Vukovar u organizaciji Simfonijskog orkestra Mostar.

U prošloj godini smo imali preko 15.000 jedinstvenih posjetitelja web stranice od čega je 85% sa mobilnih uređaja. Zbog ovog razloga smo željeli biti pregledni i čitki na mobilnim uređajima, a da se naše stranice brzo učitavaju. Nadamo se da smo u tome i uspjeli. Mjesečno imamo 1.300 posjeta stranici. Najčitaniji je naš Glasnik sv. Petra i Pavla, a neke od najposjećenijih novosti su bile za biblijsko bdijenje, proslavu Petrovdana i dovršetak mozaika.

Svim posjetiteljima stranice zahvaljujemo na  pregledima iste. Vaša nam je podrška vrlo bitna u našem radu. Pozivamo vas da nam pomognete u kreiranju Vama zanimljivih sadržaja. Sve ideje i sugestije su dobro došle. Javite nam se na našu e-mail adresu: zupasvpetraipavla@gmail.com

FRANJEVCI MOSTAR

Scroll to Top