OBAVIJEST O SVETIM MISAMA U FRANJEVAČKOJ U NEDJELJU 22.3.2020.

Dragi vjernici,

U ovoj izvanrednoj situaciji prouzrokovanoj korona virusom od sviju nas traži se pouzdanje u Gospodina i Blaženu Djevicu Mariju, ali i pridržavanje propisa civilnih i crkvenih vlasti. Svima je poznata odredba o zabrani kretanja osoba mlađih od 18 i starijih od 65 godina. Molimo Vas da je se pridržavate. Isto tako civilne su vlasti odredile da su zabranjena sva okupljanja više od 10 osoba, a i te osobe moraju se držati odredbe socijalne distance od dva metra. Molimo Vas da se pridržavate i te odredbe. Policijski sat je na snazi od sutra od 18 do 5 sati do daljnjega.

Raspored svetih misu u nedjelju, 22.3.2020.

u našoj župi

 Slavit ćemo svetu misu svakih pola sata istovremeno u kapelici i crkvi (koje su fizički potpuno odijeljene), od 7 do 12 sati. Dakle, sveta misa u kapelici i u crkvi u 7 sati, zatim u 7,30 i sve tako do 12 sati. Večernja misa je u 17 sati. Za vrijeme svete mise u crkvi i kapelici može biti samo 10 osoba. I toga ćemo se striktno pridržavati. Bit će nazočni i naši redari i molimo Vas da se pridržavate ovih uputa bez ikakvih iznimaka.

Mise u Rodoču i Jasenici su u 10 sati i za njih vrijede iste odredbe. Nema puta križa. Mise će biti bez pjevanja, bez propovijedi, bez kupljenja milostinje.

Jutarnja misa kroz tjedan je u 7 sati u crkvi. Večernja misa kroz tjedan bit će u 17 sati u crkvi.

Ove odredbe vrijede i za dane kroz tjedan dok se ne donesu druge. Na sve Vas zazivamo Božji blagoslov i zagovor Blažene Djevice Marije. Pazite na sebe i na druge. Pomozite bližnjima u potrebi i poštujte odredbe civilnih vlasti. Mir Vam i dobro.

Scroll to Top