1. godišnjica web stranice

Na današnji blagdan Sv. Franje Ksaverskog slavimo prvu godinu dana od pokretanja web stranice franjevci-mostar.info i YouTube kanala. Protekla godina je bila uistinu plodonosna i uspješna te vam ovom prigodom donosimo njene rezultate.

Ovo je statistika našega rada u prvoj godini:

  • Broj objavljenih vijesti 43,
  • Broj objavljenih Glasnika Petra i Pavla 21,
  • Broj objavljenih fotografija 210,
  • Glavne stranice: Naslovnica, Raspored misa, Novosti, Povijest i Kontakt,
  • YouTube kanal: Franjevački samostan i župa sv. Petra i Pavla sadrži 14 videozapisa. Od tih 14 dva su dokumentarna filma. Jedan o župnom zboru, a drugi o ljepotama Jasenice, zatim tri koncerta, 3 pjesme, 4 videozapisa sa Obiteljskih susreta te dva videozapisa sa proslave sv. Ivana u Rodoču.

U prošloj godini smo imali 6.400 jedinstvenih posjetitelja web stranice od čega je 80% sa mobilnih uređaja. Zbog ovog razloga smo željeli biti pregledni i čitki na mobilnim uređajima, a da se naše stranice brzo učitavaju. Nadamo se da smo u tome i uspjeli. Mjesečno imamo 1.300 posjeta stranici. Najčitaniji je naš Glasnik sv. Petra i Pavla, a neke od najposjećenijih novosti su bile za biblijsko bdijenje, proslavu Petrovdana i objava povodom sv. Krizme u župi.

Svim posjetiteljima stranice zahvaljujemo na  pregledima iste. Vaša nam je podrška vrlo bitna u našem radu. Pozivamo vas da nam pomognete u kreiranju Vama zanimljivih sadržaja. Sve ideje i sugestije su dobro došle. Javite nam se na našu e-mail adresu: zupasvpetraipavla@gmail.com

FRANJEVCI MOSTAR

 

Scroll to Top